Gázszerelés

gázkészülékek szerelése, javítása

Gázszerelés

Képzett gázszerelő csapatunk biztosítja, hogy az Ön otthonában a gázzal működő berendezések megfelelően, újra biztonságosan és költséghatékonyan működjenek. Munkánkra igényes, szakszerű és precíz szolgáltatásaink elvégzésével elégítjük ki az igényeiket, a legkisebb hibák kijavításától egészen a teljes gázkészülék cseréjéig.

Gázszerelő szakemberként megoldjuk a vezetékrendszer építését és bekötését. Gázkészülék szerelő munkáink során javítjuk vagy cserléjük a bojlerokat, konvektorokat, kazánokat.

Gázszerelő munkafolyamatok:

A gázszerelési munkálatokat, gázszerelő szakember kezére kell bíznunk, részben azért, mert így biztosítva van az esetleges garanciális munkálatok elvégzése is. Másfelől a szakszerű bekötések, cserék javítások elvégzéséhez jobb, ha olyan szakembert hívunk, aki a munkavégzéshez előírt szakképesítéssel rendelkezik, a berendezéseket és az eljárásokat, továbbá a gáz tulajdonságait és a veszélyek elleni védekezési módszereket ismeri, és alkalmazza.

Gázszerelő szolgáltatásunkat az ügyfeleink igényihez alakítottuk ki, minden esetben megtaláljuk Önnek a megfelelő egyedi megoldást. Kedvező áron dolgozunk, az anyagbeszerzés is a mi dolgunk, az általunk vásárolt termékekre is van a jótállás.

"Nekünk fontos a megrendelőink bizalma és elégedettsége!"

Lakások, családi házak, társasházak, panelházak tulajdonosai számára végezzük fűtés szerelési szolgáltatásainkat, Budapest és Pest megye területén. Szakmai felkészültségünknek és alkatrész beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően megtaláljuk a legmegfelelőbb és a leggyorsabb megoldást a meghibásodott készülékekre.

Gázkészülékek, amikkel a legnagyobb tapasztalatunk van:

Gázkészülék cseréje

Immár több, mint 30 éve, hogy segítünk megtalálni a leghatékonyabb, leggazdaságosabb és legjobb megoldásokat a kazánrendszerek javítására, cseréjére vagy felújítására.

Biztosítjuk, hogy a kazánok felújítását csakis a legmodernebb technológia használatával és a legújabb eszközökkel végezzük el szakembereink magas szintű tudásának segítségével.

 • gázbojler cseréje
 • gázbojler javítás
 • gázkonvektor csere
 • gázkonvektor javítás
 • gázkazán csere
 • gázkazán javítás
 • gázkészülék csere
 • gázflexi csere
 • gázflexi javítás

Gázkészülék javítása

Cégünk profi gázszerelői vállalják Pest megye teljes terültén – márkától függetlenül – gázkészülék javítását, karbantartását, szerelését, cseréjét egyaránt. Legyen szó kazánról, bojlerről, gáztűzhelyről, vízmelegítőről vagy bármi más gázkészülékről, munkatársaink számára nem jelent akadályt ezek javítása. 

Általunk szervizelt gázkazánok:

JUNKERS, SAUNIER DUWAL,VAILLANT, BAXI, FÉG, BUDERUS, MAFÉG, BERETTA, WESTEN, HÉVÍZ, ÓCEÁN, LAMPART, WOLF, IMMERGAS, BOSCH, ARISTON, VIESMANN, D-ÉG, HŐTERM, THERMOTÉKA, DEMRAD, UNICAL, FERROLI, RADIANT

Ügyfélszolgálatunkon örömmel fogadják hívását szakembereink a nap 24 órájában, az év bármely napján, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt.

 • gázkészülék légtelenítése
 • cirkó szerelés
 • cirkó csere
 • konvektor csere
 • konvektor javítása
Gázkészülék szerelő

Gáztűzhely bekötése

Jól képzett, gyakorlott gázszerelő munkatársaink meghibásodott gázkészülékekgázrendszerek javításábankarbantartásábancseréjébenbeüzemelésében, nyújtanak szakszerű segítséget ügyfeleinknek immár 20 éve.

ZANUSSI, ELECTROLUX, INDESIT, MORA, BOSCH, ORION, BEKO, ARISTON, PELGRIM, HAUSMEISTER, GORENJE, AEG, AMICA, CANDY, FÉG, KARANCS, KOMFORT, PRIVILEG, FAGOR

Végezzük cirkók/gázkazánok, állókazánok, konvektoro, vízmelegítők, gázbojlerekHéra cserépkályhaégőkgáztűzhelyek,ipari gázkészülékek (sütők zsámolyok) karbantartásátjavításátcseréjét,beüzemelését, stb. korrekt módon.

 • gázüzemű berendezések  bekötése
 • radiátor szerelés
 • radiátor bekötés
 • gáztűzhely bekötés

Gáz hibaelhárítás- műszeres gázszivárgás kivizsgálás

Műszeres gázszivárgás és szénmonoxid mérést is végzünk, hiteles műszerekkel.

A szénmonoxid (CO) mérésének fontossága számos okra vezethető vissza.

A CO egy színtelen, szagtalan gáz, amely akkor keletkezik, amikor égési folyamatok zajlanak, belélgzése komoly egészségügyi problémákat okozhat.

Az alábbiakban felsoroljuk, miért fontos a szénmonoxid mérés:

 1. Egészségügyi kockázat: A szénmonoxid mérgezés tünetei sokszor összetéveszthetőek más betegségekkel, mint például az influenza, a hideg vagy az émelygés. A szénmonoxid mérgezés súlyos esetben akár halálhoz is vezethet. A szénmonoxid mérés segít kizárni a mérgezés lehetőségét és időben felismerni a problémát.

 2. Tűzveszély: Az égési folyamatok során keletkező szénmonoxid mennyisége korrelál a tűzveszéllyel. A helyes méréssel meg lehet határozni, hogy az adott környezetben milyen mennyiségű CO van jelen, és megfelelően be lehet állítani az égéstermék-elvezető rendszert, hogy minimalizáljuk a tűzveszélyt.

 3. Jogszabályi követelmények: Számos jogszabály előírja a szénmonoxid mérést, különösen olyan épületeknél, ahol a gáztüzelésű berendezések jelen vannak, mint például a kazánházak, ipari üzemek, garázsok és szállodák. Az ilyen épületekben a rendszeres szénmonoxid mérési követelményeknek való megfelelés kötelező.

 4. Karbantartási cél: A szénmonoxid mérés alkalmazása a gáztüzelésű berendezések karbantartásában is fontos. A mérés segítségével megállapítható, hogy az égéstermék-elvezető rendszer és a kazán megfelelően működik-e, és ha nem, akkor a problémákat időben meg lehet oldani, mielőtt komolyabb következményekkel járna.

Összességében a szénmonoxid mérés rendkívül fontos az emberek és a környezet védelme szempontjából, és a gáztüzelésű berendezések biztonságos és hatékony működése szempontjából.

 • gázvezeték átalakítás
 • gázvezeték megszüntetés
 • gázszivárgás kivizsgálás

Fűtőberendezések karbantartása

Fűtésszerelés szolgáltatásunk része,  például a fűtési rendszer időszakos karbantartását, a kazánok, radiátorok és más fűtési berendezések javítását és cseréjét.

A fűtőrendszer karbantartása rendkívül fontos ahhoz, hogy a rendszer hatékonyan és biztonságosan működjön. A karbantartási tevékenységek magukban foglalhatják a kazán tisztítását és ellenőrzését, a radiátorok és a csövek ellenőrzését és tisztítását, valamint a szivattyú és a hőmérséklet-szabályozók beállítását.

 • fűtésrendszer tisztítás
 • padlófűtés átmosás
 • gázbojler karbantartás
 • radiátor légtelenítés
 • konvektor tisztítása
 • fűtőberendezés karbantartás

Fűtés szerelés

A fűtés szerelés olyan szolgáltatásunk, amely a házak és az üzleti helyiségek fűtési rendszerének kiépítésével, karbantartásával és javításával foglalkozik.
Feladataink közé tartozik a fűtési rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása, valamint azok javítása.

Általában a ház fűtési rendszerének pontos helyének meghatározásával kezdjük a munkát, majd a megfelelő fűtési eszközök és berendezések kiválasztásával folytatjuk. Ezután elvégzzük a fűtési rendszer telepítését, beleértve a fűtőtestek, radiátorok, kazánok és egyéb fűtési berendezések beszerelését és csatlakoztatását.

Segítünk az ügyfeleknek a megfelelő fűtési rendszer kiválasztásában, amely megfelel a lakás vagy az üzleti helyiség igényeinek.

 • cirkó szerelés
 • radiátor szerelés
 • csőtörés bemérése
 • padlófűtés

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

Hogyan oldjuk meg a problémáját?

1. Meghibásodás bejelentése

A meghibásodott gáz-víz készülék, fűtési rendszer bejelentése megtörténhet telefonon is, Ön felhív minket vagy visszahívást kér. Esetleg emailben kér tőlünk árajánlatot. 

2. Felvesszük Önnel a kapcsolatot

Visszahívjuk felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megbeszéljük a meghibásodás vagy a szerelés részleteit, a kiszállási címet. Ekkor már tudunk mondani egy kalkulált árat.

3. Megtörténik a probléma elhárítása

Kimegyünk és a meghibásodott készülék szemrevételezése után megadjuk a pontos árat. Beszerezzük a szükséges alkaltrészeket, javítunk és Önnek lesz egy üzemképes gáz-víz-fűtési rendszere!

Keressen minket bizalommal!

Várjuk megkeresését!

Ha azonnali megoldást szeretne, hívjon minket!

Megjavítjuk a meghibásodott gázkészüléket, vízvezetéket, fűtésrendszert, bojlert, kazánt.

Gázkészülékek, gázüzemű készülékek, vízüzemű berendezések cseréjét, javítását, karbantartását vállaljuk.

Megoldjuk WC, csaptelep, mosdó, kád cseréjét.