Fűtésszerelés

Fűtésszerelési munkálatok hatékonyan

Fűtésszerelés

Fűtésszerelő szakemberként megoldjuk a fűtésrendszer építését és bekötését.  Fűtésszerelés során javítjuk vagy cserléjük a radiátorokat, a fűtési gondokat megoldjuk, a fűtési rendszereket karbantartjuk.

Tapasztalt szakemberek vagyunk, ezen a területen már szinte minden problémát láttunk és kezeltünk.

Minőségi eszközökkel és anyagokkal, alapos munkát végezve dolgozunk. A mi érdekünk is az, hogy a berendezések hibátlanul működjenek, mivel garanciát vállalunk az elvégzett munkánkra.

A teljes fűtési hálózat kiépítésétől, a kisebb javításokon és felújításokon át, a gyorsszolgálat jellegű hibaelhárítási és javítási munkálatokig megoldjuk a fűtés kapcsán felmerült problémákat.

Képzett fűtés szerelő csapatunk biztosítja, hogy az Ön otthonában a szerelvények megfelelően, újra biztonságosan és költséghatékonyan működjenek. 

Munkánkra igényes, szakszerű és precíz szolgáltatásaink elvégzésével elégítjük ki az igényeiket, a legkisebb hibák kijavításától egészen a teljes vízvezeték cseréjéig

Tisztában vagyunk az építőipari folyamatos technikai fejlesztésekkel, nyomon követjük és alkalmazzuk ezeket a trendi megoldásokat.

Fűtésszerelés munkafolyamatok:

A fűtésszerelési munkálatokat, fűtésszerelő szakember kezére kell bíznunk, részben azért, mert így biztosítva van az esetleges garanciális munkálatok elvégzése is. Másfelől a szakszerű bekötések, cserék javítások elvégzéséhez jobb, ha olyan szakembert hívunk, aki a munkavégzéshez előírt szakképesítéssel rendelkezik, a berendezéseket és az eljárásokat, a lehetséges veszélyek elleni védekezési módszereket ismeri, és alkalmazza.

Fűtésszerelő szolgáltatásunkat az ügyfeleink igényihez alakítottuk ki, minden esetben megtaláljuk Önnek a megfelelő egyedi megoldást. Kedvező áron dolgozunk, az anyagbeszerzés is a mi dolgunk, az általunk vásárolt termékekre is van a jótállás.

"Nekünk fontos a megrendelőink bizalma és elégedettsége!"

Lakások, családi házak, társasházak, panelházak tulajdonosai számára végezzük szerelési szolgáltatásainkat, Budapest és Pest megye területén. Szakmai felkészültségünknek és alkatrész beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően megtaláljuk a legmegfelelőbb és a leggyorsabb megoldást a meghibásodott készülékekre.

Fűtésszerelési munkák

A fűtésszerelési munkák olyan tevékenységeket jelentenek, amelyek a fűtőrendszerek telepítését, karbantartását, javítását és cseréjét foglalják magukban. Ezek a munkák általában magasan képzett szakemberek, mint például fűtésszerelők, gázszerelők vagy vízvezeték-szerelők végzik.

A fűtésszerelési munkák elvégzése során nagyon fontos, hogy a szakember betartsa a biztonsági előírásokat, és azokat a helyi jogszabályokat, amelyek a fűtőrendszerek telepítésénél előírás szerint kötelezőek.

 • Fűtési rendszerek átmosása
 • Fűtési rendszer tisztítás
 • Fűtés átvizsgálás
 • Fűtés csőtörés javítás

Radiátor karbantartás

A radiátor karbantartás fontos feladat, mert ha rendszeresen elvégzik, akkor segíthet a radiátorok hatékonyabb működésében és meghosszabbítja az élettartamukat.

A karbantartás során eltávolítjuk a radiátor belsejében felgyülemlett koszt és szennyeződéseket, amelyek gátolják a hatékony hőátadást és csökkentik a radiátor teljesítményét.

A radiátorok karbantartása segíthet a fűtési rendszer hatékonyságának növelésében is, mivel egy tiszta radiátor kevesebb energiát igényel a fűtéshez, így csökken az energiaszámla összege.

a radiátorok karbantartása elősegíti az egyenletes hőelosztást a helyiségben, ami a kényelmes belső klímát biztosít.

Ha a radiátorokat rendszeresen karbantartják, akkor a kevesebb javítást és cserét igényelnek, ami hosszú távon pénzt takarít meg a tulajdonosnak. A karbantartás során a radiátorok állapotát is ellenőrzzük, ami lehetővé teszi a problémák korai felismerését, így elkerülhetők a komolyabb meghibásodások és a nagyobb javítási költségek.

Összefoglalva, a radiátorok karbantartása rendkívül fontos a hatékonyabb fűtés, a kényelmes klíma és a megbízható működés érdekében, és hosszú távon pénzt takaríthat meg a tulajdonosnak.

 • Radiátor szelepek cseréje
 • Radiátorok átvizsgálása
 • Radiátorok légtelenítése

Komplett fűtési rendszer kiépítés

Fűtési rendszer telepítés: A fűtőrendszer telepítése során a kiválasztjuk és telepítjük a fűtőberendezéseket, például kazánokat, hőszivattyúkat vagy kandallókat, valamint a hőleadókat, például radiátorokat vagy padlófűtést.

A fűtőrendszer telepítése magában foglalja az összes szükséges csöveket, szelepeket és más alkatrészeket is.

Külön figyelmet fordítunk csőméretezés …..

 • Padlófűtés kiépítése
 • Padlófűtés átmosása
 • Padlófűtés karbantartása
 • Padlófűtés szezon előtti beüzemelése

Szivattyú cseréje

A szivattyú cseréjére általában akkor van szükség, ha a szivattyú már nem működik megfelelően, vagy ha a hiba olyan súlyos, hogy a javítás már nem hatékony vagy gazdaságos megoldás.

Az alábbiakban néhány jele annak, amelyek arra utalhatnak, hogy szükség van a szivattyú cseréjére:

 1. Hangos működés: Ha a szivattyú hangosan működik, az általában arra utal, hogy valamilyen probléma van a belső alkatrészekkel. Ha a zaj nem szűnik meg a rendszeres karbantartás után sem, akkor valószínűleg cserére van szükség.

 2. Csökkent teljesítmény: Ha a szivattyú teljesítménye csökkent, az általában az idő múlásával bekövetkező kopás eredménye. Ha a szivattyú nem tudja ellátni a feladatát, és a hűtő- vagy fűtőrendszerek nem működnek megfelelően, akkor szükség van a szivattyú cseréjére.

 3. Vízszivárgás: Ha a szivattyú körül vízszivárgást észlelünk, az általában arra utal, hogy a szivattyú tömítése tönkrement. Ha a probléma nem oldható meg egy egyszerű javítással, akkor szükség lehet a szivattyú cseréjére.

 4. Rendszeres meghibásodás: Ha a szivattyú gyakran meghibásodik, akkor valószínűleg a készülék már elérte az élettartamának végét. A rendszeres meghibásodások jelzik, hogy a szivattyú már nem működik hatékonyan, és cserére van szükség.

 5. Energiahatékonyság: Ha a szivattyú már elavult, akkor az újabb, hatékonyabb modellekkel szemben valószínűleg sokkal rosszabb az energiahatékonysága. Ha az energiafogyasztás emelkedik, és magasabb a szokásosnál, akkor szükség lehet egy új, energiatakarékos szivattyúra.

A szivattyú cseréje akkor szükséges, ha a szivattyú már nem működik megfelelően, a teljesítménye csökkent, vízszivárgás tapasztalható, gyakran meghibásodik, vagy ha nem hatékony az energiafelhasználása.

Amennyiben ilyen problémákat tapasztal, hívjon minket!

 • Szerelvények cseréje
 • Tágulási tartály cseréje

Fűtés javítás és fűtőrendszer csere

Amikor a fűtőrendszer meghibásodik, el kell végeznünk a szükséges javításokat. A javítási tevékenységek közé tartozik a csövek vagy radiátorok cseréje, a kazán alkatrészeinek javítása vagy cseréje, valamint a hibás szivattyúk vagy szelepek cseréje.

Amikor a fűtőrendszer elérte az élettartama végét, vagy ha a rendszer már nem hatékony, a elvégezzük a szükséges cseréket. A cserék során a régi fűtőberendezéseket, radiátorokat, csöveket és egyéb alkatrészeket eltávolítják, majd az új alkatrészeket telepítik a helyükre.

 • Szerelvények cseréje
 • Tágulási tartály cseréje

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

Hogyan oldjuk meg a problémáját?

1. Meghibásodás bejelentése

A meghibásodott gáz-víz készülék, fűtési rendszer bejelentése megtörténhet telefonon is, Ön felhív minket vagy visszahívást kér. Esetleg emailben kér tőlünk árajánlatot. 

2. Felvesszük Önnel a kapcsolatot

Visszahívjuk felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megbeszéljük a meghibásodás vagy a szerelés részleteit, a kiszállási címet. Ekkor már tudunk mondani egy kalkulált árat.

3. Megtörténik a probléma elhárítása

Kimegyünk és a meghibásodott készülék szemrevételezése után megadjuk a pontos árat. Beszerezzük a szükséges alkaltrészeket, javítunk és Önnek lesz egy üzemképes gáz-víz-fűtési rendszere!

Keressen minket bizalommal!

Várjuk megkeresését!

Ha azonnali megoldást szeretne, hívjon minket!

Megjavítjuk a meghibásodott gázkészüléket, vízvezetéket, fűtésrendszert, bojlert, kazánt.

Gázkészülékek, gázüzemű készülékek, vízüzemű berendezések cseréjét, javítását, karbantartását vállaljuk.

Megoldjuk WC, csaptelep, mosdó, kád cseréjét.