Vízszerelés

vízüzemű berendezések szerelése

Vízszerelés

30 év vizszerelés munka tapasztalatával rendelkező szakemberek vagyunk, ezen a területen már szinte minden problémát láttunk és kezeltünk.

Minőségi eszközökkel és anyagokkal, alapos munkát végezve dolgozunk. A mi érdekünk is az, hogy a berendezések hibátlanul működjenek, mivel garanciát vállalunk az elvégzett munkánkra.

Vízszerelő szakemberként megoldjuk a rendszer építését és bekötését.  Munkáink során javítjuk vagy cserléjük a bojlerokat, a szerelvényeket, szanitereket, a csőtörési gondokat megoldjuk, a dugulási problémákat elhárítjuk.

Vízszerelés munkafolyamatok:

A vízszerelési munkálatokat, vízszerelő szakember kezére kell bíznunk, részben azért, mert így biztosítva van az esetleges garanciális munkálatok elvégzése is. Másfelől a szakszerű bekötések, cserék javítások elvégzéséhez jobb, ha olyan szakembert hívunk, aki a munkavégzéshez előírt szakképesítéssel rendelkezik, a berendezéseket és az eljárásokat, a lehetséges veszélyek elleni védekezési módszereket ismeri, és alkalmazza.

Vízszerelés szolgáltatásunkat az ügyfeleink igényihez alakítottuk ki, minden esetben megtaláljuk Önnek a megfelelő egyedi megoldást. Kedvező áron dolgozunk, az anyagbeszerzés is a mi dolgunk, az általunk vásárolt termékekre is van a jótállás.

"Nekünk fontos a megrendelőink bizalma és elégedettsége!"

Lakások, családi házak, társasházak, panelházak tulajdonosai számára végezzük szerelési szolgáltatásainkat, Budapest és Pest megye területén. Szakmai felkészültségünknek és alkatrész beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően megtaláljuk a legmegfelelőbb és a leggyorsabb megoldást a meghibásodott készülékekre.

Vízvezeték szerelés

A vízvezeték szerelés magába foglalja a vízellátó és elvezető rendszerek telepítését, karbantartását és javítását. A  feladataink közé tartozik a csővezetékek telepítése és javítása, a csapok, mosdók és WC-k beszerelése, valamint a vízszivárgások és dugulások megszüntetése.

 

Szakértelemmel rendelkezünk a különböző csőanyagok és szerelvények, mint például a réz, PVC, PEX vagy acél használatában.  Ismerjük az összes szükséges csővezeték- és szerelvény típusát, amelyekre szükség van az épület vízellátó és elvezető rendszerének telepítéséhez vagy javításához.

Vállaljuk a vízellátó és elvezető rendszerek tervezését és telepítését. Ez magában foglalja a vízvezeték csövek és szerelvények telepítését, valamint a szivattyúk és egyéb berendezések telepítését is.

Munkáink során figyelembe vesszük az épület struktúráját, a felhasználók igényeit és a költséghatékonyságot.

 • vízszerelés
 • vízvezeték kiépítése
 • vízvezeték javítása
 • csatorna kiépítése
 • csőtörés elhárítás és javítás
 • lefolyó rendszerek kiépítése, javítása és cseréje

Csaptelepek cseréje

A csaptelepek rendszeres cseréje fontos lehet a következő okok miatt:

 1. Csöpögés, szivárgás: Az idő előrehaladtával a csaptelepekben lévő tömítések elhasználódnak, megsérülnek, és ezért csöpöghet vagy szivároghat a víz a csaptelepből. Nem csak bosszantó, de pazarló is lehet, és hosszú távon károsíthatja a csaptelep és a környező felületek szerkezetét.

 2. Öregedés: Az idő előrehaladtával a csaptelepek kopnak, megsérülnek és elhasználódnak. Az anyagok rozsdásodhatnak, és a csaptelep működése romolhat, ami azt eredményezi, hogy nehezebb lehet a csap kinyitása és bezárása, vagy akár elkophat a fogantyú is.

 3. Energiahatékonyság: Az idősebb csaptelepek általában kevésbé hatékonyak az energiafelhasználás szempontjából, és emiatt magasabb lehet a víz- és energiafelhasználásuk. Az újabb, energiatakarékos csaptelepek csökkentik a vízfogyasztást, ezáltal pedig csökkenthetik a vízdíjat és a számlák összegét.

 4. Stílus és dizájn: Az időnkénti csaptelep csere lehetőséget ad arra, hogy frissítsük a fürdőszobánk vagy konyhánk stílusát, és modernebb, divatosabb csaptelepekre cseréljük a régi, elavult darabokat.

Az időnkénti csaptelep cseréje nemcsak az esetleges javítások és a fenntartás miatt szükséges, hanem az energiahatékonyság, a biztonság és a stílus szempontjából is.

 • szerelvények javítása
 • elzárók cseréje
 • kerti csapok javítása
 • fagytalanítók cseréje
 • bojlerek javítása
 • bojlerek cseréje
Mosdó csere

Szaniterek cseréje

A szaniterek cseréje szükségessé válhat különböző okok miatt, például:

 1. Elavult vagy sérült szaniterek: Amennyiben a szaniterek elavultak vagy megsérültek (például repedtek, töröttek), akkor fontos a cseréjük, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és a higiéniai előírásoknak megfelelő állapotot.

 2. Design vagy stílusváltás: Amennyiben a fürdőszobai vagy WC-ben lévő szaniterek már nem illeszkednek az aktuális design trendekhez vagy az otthonunk stílusához, akkor a cseréjük szükségessé válhat az esztétikai megjelenés javítása érdekében.

 3. Átalakítás, felújítás: Amennyiben az otthonunkban átalakításra, felújításra kerül sor, akkor gyakran szükséges lehet a szaniterek cseréje is, hogy a frissített belső térbe illeszkedjenek.

 4. Hatékonyság növelése: Ha az otthonunkban található régi szaniterek energiahatékonyabb vagy víztakarékosabb alternatívákra cserélhetők, akkor a cseréjük szükségessé válhat az energia- és vízmegtakarítás érdekében.

A szaniterek cseréje akkor szükséges, ha a meglévő szaniterek elavultak, megsérültek, vagy ha az otthonunk stílusa megváltozik, illetve ha az otthonunk felújításra kerül.

Emellett, ha új szaniterekkel hatékonyabb lehet a víz- és energiafelhasználás, akkor is érdemes lehet a szaniterek cseréjét fontolóra venni.

 

 • kádak cseréje
 • mosdók, mosogatók cseréje
 • WC csészék cseréje
 • zuhanyzók cseréje
 • tartályok cseréje
 • mosdók, mosogatók javítása
 • kádak javítása

Csőtörés javítás, elhárítás

Csőtörés akkor alakul ki, amikor a vízvezeték rendszerben lévő cső megreped, széttörik vagy megsérül.

A csőtörés megelőzése érdekében fontos a rendszeres karbantartás, a megfelelő anyagok használata, a szakszerű telepítés, valamint a víznyomás és hőmérséklet ellenőrzése.

 • lefolyók, nyomócsövek javítása
 • strangok javítása vagy cseréje
 • csőrepedés megszüntetése
 • bontással és helyreállítással

Hogyan történik a kapcsolatfelvétel?

Hogyan oldjuk meg a problémáját?

1. Meghibásodás bejelentése

A meghibásodott gáz-víz készülék, fűtési rendszer bejelentése megtörténhet telefonon is, Ön felhív minket vagy visszahívást kér. Esetleg emailben kér tőlünk árajánlatot. 

2. Felvesszük Önnel a kapcsolatot

Visszahívjuk felvesszük Önnel a kapcsolatot. Megbeszéljük a meghibásodás vagy a szerelés részleteit, a kiszállási címet. Ekkor már tudunk mondani egy kalkulált árat.

3. Megtörténik a probléma elhárítása

Kimegyünk és a meghibásodott készülék szemrevételezése után megadjuk a pontos árat. Beszerezzük a szükséges alkaltrészeket, javítunk és Önnek lesz egy üzemképes gáz-víz-fűtési rendszere!

Keressen minket bizalommal!

Várjuk megkeresését!

Ha azonnali megoldást szeretne, hívjon minket!

Megjavítjuk a meghibásodott gázkészüléket, vízvezetéket, fűtésrendszert, bojlert, kazánt.

Gázkészülékek, gázüzemű készülékek, vízüzemű berendezések cseréjét, javítását, karbantartását vállaljuk.

Megoldjuk WC, csaptelep, mosdó, kád cseréjét.